logostribe

Webinar: Lege til frikvarter, SFO og UUV (0.-5. klasse)

Nyhedsbillede
25.05.2020

Lege kan øge bevægelse og trivsel hos eleverne. Derfor er det godt med bevægelseslege i frikvarter, SFO og i understøttende undervisning. I dette webinar giver vi inspiration til konkrete lege samt gode råd til organisering af lege, hvor eleverne holder afstand. Legene er målrettet 0.-5. klasse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores SIDSTE webinar under temaet: Bevægelse i en coronaramt skoledag, som foregår mandag den 25. maj kl. 14.30.

Lege kan øge bevægelse og trivsel hos eleverne. Derfor er det godt med bevægelseslege i frikvarter, SFO og i understøttende undervisning. I dette webinar giver vi inspiration til konkrete lege samt gode råd til organisering af lege, hvor eleverne holder afstand.

Legene er målrettet 0.-5. klasse.

 

Deltag i webinaret her.

 

Dette webinar gennemføres i WebinarJam. Det er ikke nødvendigt at downloade noget software. Når du skal deltage i online-mødet, trykker du på det overstående link. 

Du kan IKKE selv deltage via dit kamera i mødet og du kan IKKE tale til dem, som præsenterer. Der er et QA-område, du kan vise i det billede mødet foregår i - Spørgsmål og svar. Her kan du skrive spørgsmål. Din mødeleder kan svare på spørgsmål direkte til dig eller give spørgsmålet til den person, som taler i mødet, og lade denne person svare til alle deltagere.  


Læs mere om de andre webinarer under teamet: Bevægelse i en coronaramt skoledag.

 

FØLG os og bliv opdateret

 OP