logostribe

Verdensmål i bevægelse – inspiration til din temauge og Skolernes Motionsdag 0.-10. klasse

Nyhedsbillede
26.09.2020

På dette webinar kan du høre om projektet Verdensmål i Bevægelse, hvor vi gennem 30 færdige læringsforløb til alle klassetrin giver indhold og bevægelse til undervisningen i FN’s verdensmål.

Forløbene kan bruges som en del af en temauge om verdensmål eller som enkeltstående aktiviteter gennem hele skoleåret. Vi viser, hvordan forløbene kan anvendes i vores planlægningsværktøj til temauger, samt evt. slutte af med Skolernes Motionsdag med et touch af verdensmål. Projektet har fået støtte fra Udenrigsministeriets Oplysningspulje, og alt indhold er gratis og til fri afbenyttelse.

 

Webinaret foregår onsdag den 26/8 kl. 15.00.

 

Webinaret henvender sig til undervisere i 0. - 10. klasse, og bliver afholdt med disse to i spidsen: 

Anebine Danielsen, Projektleder, Dansk Skoleidræt

Anebine er uddannet folkeskolelærer samt har en kandidat i Idræt og Sundhed. Anebine har mange års erfaring som lærer i dansk, tysk, idræt og biologi, og har desuden været beskikket censor i idrætsfaget. I Dansk Skoleidræt arbejder Anebine med bevægelse i undervisningen og idrætsfaget.

 

Thea Julie Rasmussen, Projektleder, Dansk Skoleidræt

Thea er uddannet kandidat i Idræt og Sundhed, og har et par års erfaring som lærer på et idrætsprojekt i udskolingen. I Dansk Skoleidræt arbejder hun primært med bevægelse i undervisningen, leg og motorik samt udvikling af nye projekter.

 

 

 

FØLG os og bliv opdateret

 OP