logostribe

Konferencen 2020

TILMELD DIG DANMARKS STØRSTE OG VIGTIGSTE IDRÆTSKONFERENCE

Onsdag den 24. juni og torsdag den 25. juni 2020 arrangerer IDRÆTSMØDET igen den mest ambitiøse idrætskonference i Danmark. Konferencen finder sted i indbydende rammer i Aalborg Kongres & Kultur Center. Konferencen afvikles på hele 14 forskellige baner og kommer hele vejen rundt om potentialer og udfordringer i hele den brede idrætssektor. 

Idrætskonferencen er årets vigtigste mødested for alle aktører i den brede danske idrætssektor. På Idrætskonferencens 14 baner spiller vi op til intense dueller, hårde, men fair tacklinger og en masse vidensdeling og inspiration både inden for og på tværs af idrættens forskellige delsektorer.

 

OM KONFERENCEN 

På banerne vil der være noget for alle - og mulighed for at gå i dybden mingle og netværke på tværs af ansatte i skoleforvaltninger, fritidsforvaltninger, sundhedsforvaltninger, idrætsskoler, idrætshøjskoler, lokalpolitikere, landspolitikere, sportschefer, elitetrænere, talentudviklere, forskere og studerende fra idrætsuddannelser, kommercielle udbydere og elitesportsfolk og andre interessenter, som blot vil suge viden til sig inden for idrætsfeltet.

De forskellige konferencebaner bygger på aktuel forskning og viden og nogle af sektorens dygtigste og mest fremsynede aktører. På konferencen vil der være bidrag fra bl.a. Aalborg Universitet og alle de centrale aktører i idrætslivet i Danmark, såsom: Danmarks Idrætsforbund, DGI, Team Danmark, Dansk Skoleidræt, Dansk Firmaidrætsforbund, Idrættens Analyseinstitut, Idræts- og Fritids Faciliteter i Danmark ... og mange andre aktører.

 

FÅ OVERBLIKKET OVER BANERNE

 Kommer snart

FØLG os og bliv opdateret

 OP