logostribe

Idrætskonferencen

TILMELD DIG DANMARKS STØRSTE OG VIGTIGSTE IDRÆTSKONFERENCE


Torsdag den 29. august og fredag 30. august 2019 arrangerer IDRÆTSMØDET den hidtil mest ambitiøse idrætskonference i Danmark. Konferencen finder sted i indbydende rammer i Aalborg Kongres & Kultur Center. Konferencen afvikles på hele 13 forskellige baner og kommer hele vejen rundt om potentialer og udfordringer i hele den brede idrætssektor.

Idrætskonferencen er årets vigtigste mødested for alle aktører i den brede danske idrætssektor. På Idrætskonferencens 13 baner spiller vi op til intense dueller, hårde, men fair tacklinger og en masse vidensdeling og inspiration både inden for og på tværs af idrættens forskellige delsektorer.

 

OM KONFERENCEN

På banerne vil der være noget for alle - og mulighed for at gå i dybden mingle og netværke på tværs af ansatte i skoleforvaltninger, fritidsforvaltninger, sundhedsforvaltninger, idrætsskoler, idrætshøjskoler, lokalpolitikere, landspolitikere, sportschefer, elitetrænere, talentudviklere, forskere og studerende fra idrætsuddannelser, kommercielle udbydere og elitesportsfolk og andre interessenter, som blot vil suge viden til sig inden for idrætsfeltet.


De forskellige konferencespor bygger på aktuel forskning og viden og nogle af sektorens dygtigste og mest fremsynede aktører. Hør mere om DIF & DGI's 'Bevæg dig for livet' vision og kom tæt på ny viden fra Idrættens Analyseinstitut om 'Idræt for udsatte'. Dansk Skoleidræt, Dansk Firmaidrætsforbund m.fl. vil ligeledes være markant til stede og bidrage med erfaringer og perspektiver på motion og bevægelse i skolen og på arbejdspladsen.


På konferencen vil der være bidrag fra bl.a. Aalborg Universitet og alle de centrale aktører i idrætslivet i Danmark, såsom: Danmarks Idrætsforbund, DGI, Team Danmark, Dansk Skoleidræt, Dansk Firmaidrætsforbund, Idrættens Analyseinstitut, Lokale og Anlægsfonden, Center for Ungdomsstudier, Idræts- og Fritids Faciliteter i Danmark ... og mange andre aktører.

 

FÅ OVERBLIKKET OVER BANERNE

 

 

FØLG os og bliv opdateret

 OP