logostribe

Tilmelding og praktiske oplysninger

TID OG STED 

Konferencen løber fra den 29. august til 30.august 2019 på Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg.

Torsdag den 29. august 2019 fra kl. 08.30 - 18.30. 

Fredag den 30. august 2019 fra kl. 09.00 - 15.45.

KORT

Rute fra Aalborg St. til Aalborg Kongres & Kultur Center

 

PRISER

Priserne er per person og inklusiv moms. 

Hele konferencen: 1995 DKK

Torsdag: 1250 DKK

Fredag: 995 DKK

Konferencemiddag: DKK 375 (prisen er inkl. forret, buffet, kaffe/the og dessert, samt 2 glas vin)

 

FORPLEJNING OG OVERNATNING

Forplejning (morgenbrød, frokost og kaffe) er inkluderet i prisen.

Ved tilmelding er der mulighed for at tilmelde sig konferencemiddagen som foregår på Hotel Hvide Hus Aalborg, torsdag den 29. august, fra kl. 19.30 - ???.

Se overnatningsmulighederne her.

 

TILMELDING 

Tilmelding sker online ved at trykke på knappen øverst.

Du kan frit hoppe mellem de forskellige baner, men ved tilmelding skal du indikere den bane du helst vil spille på under konferencen - dette er for at give os et overblik over de tilmeldtes interesser. Dette er med undtagelse af fredag hvis du vælger banen 'idrættens faciliteter', da dette er en bustur rundt i Aalborg.

Der er tilmeldingsfrist d. 22. august 2019. VI HAR RYKKET TILMELDINGSFRISTEN TIL DEN 29. AUGUST! Vi har nu over 500 deltagere på konferencen, og vi vil gerne give de mange personer der viser interesse for IDRÆTSMØDET en chance for at tilmelde sig. Efter d. 23/8 vil det ikke længere være muligt at tilmelde sig konferencemiddagen. 

 

AFMELDING

Afmelding kan foregå omkostningsfrist indtil 2 uger før konferencen starter - altså til og med d. 22. august. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give pladsen til din kollega i stedet for. For at melde afbud eller ændre navnet på den tilmeldte skal du trykke på linket, som du finder under dine oplysninger i bekræftelsesmailen. 

 

Vi forbeholder os retten til at ændre programmet, herunder at ændre eller aflyse et oplæg/workshop/debat ved for få tilmeldte, sygdom o.a.

 

FØLG os og bliv opdateret

 OP