logostribe

Hvad er IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET ER MANGE EVENTS I ÉT

IDRÆTSMØDET har ambitionen om at nå 360 grader rundt om idrætten. Vi kommer til at præsentere dig for idrætten i hele dens mangfoldighed. På IDRÆTSMØDET kan aktørerne fra hele den brede idrætssektor hente inspiration hos hinanden ved at mødes på kryds og tværs og debattere idrættens vigtigste problemstillinger. IDRÆTSMØDET kommer til at give både de aktive deltagere og gæsterne helt unikke og anderledes oplevelser.

IDRÆTSMØDET VIL INSPIRERE

IDRÆTSMØDET formidler inspiration, viden og praktiske idrætsoplevelser til et meget bredt felt af aktører i idrætten, så idrætsoplevelserne i foreningerne og andre idrætsmiljøer bliver endnu bedre og mere tiltrækkende for flere danskere. En lang række af landets førende, idrætsledere, trænere, undervisere, forskere og eksperter formidler deres enorme viden til alle os andre og inviterer til dialog og debat.

Deltagerne på IDRÆTSMØDET vil få masser af tips og inspiration til at optimere idrætsglæden og skabe gode motionsvaner og idrætsmiljøer. Ligeledes vil vi diskutere, hvordan vi får de ikke idrætsaktive venner og familiemedlemmer til at finde glæden ved idræt og komme mere med i idrættens fællesskaber.

 

HVAD INDEHOLDER IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET kan deles ind i 4 overordnede dele: En folkemødedel, idrætsaktiviteter, en konference og en del for daginstitutioner, skoler og andre uddannelsesinstitutioner. 

IDRÆTSMØDET er først og fremmest et 'Folkemøde' for alle aspekter af idræt og bevægelse med offentlig adgang til foredrag, diskussioner, debatter og masser af idrætsaktiviteter.

Desuden indeholder programmet en ambitiøs (tilmelding nødvendig) Idrætskonference samt et daginstitution/skole program.

 

HVORNÅR FOREGÅR IDRÆTSMØDET?

Det finder sted i Aalborg fra onsdag 2. juni til søndag 6. juni 2020 og er et årligt tilbagevendende begivenhed. 


HVOR FOREGÅR IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET finder sted i Aalborg. En stor del af aktiviteterne vil være placeret ved Aalborgs helt unikke havnefront, Østre Havn og den store aktivitetspark Vestre Fjordpark, men hele Aalborg vil emme af idræt i de fire intense dage med målet om på sigt at matche stemningen fra Landsstævnet i 2017.

 

HVAD KOSTER DET AT VÆRE MED I IDRÆTSMØDET?

Idrætskonferencen (onsdag-torsdag) kræver tilmelding, og der er et deltagergebyr. 

Enkelte andre events kræver tilmelding og et deltagergebyr som f.eks. Aalborg Triatlon.
Men langt de fleste aktiviteter, foredrag og debatter på Idrætsmødet fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag er gratis.

 

HVEM STÅR BAG IDRÆTSMØDET?

IDRÆTSMØDET arrangeres på initiativ af Aalborg Kommune i samarbejde med en lang række idrætsorganisationer og uddannelses/forskningsinstitutioner. Se alle vores samarbejdspartnere i 2020 her.     

 

 

FØLG os og bliv opdateret

 OP