logostribe

Sådan kan du være med på IDRÆTSMØDET 2020

SPIL MED - BLIV AKTØR

Der er mange måder man som organisation kan være med i IDRÆTSMØDET. I 2020 er det muligt at spille ind på både konferencen, folkemødedelen samt delen for skoler og daginstitutioner. Alle lovlige danske partier, organisationer, foreninger, virksomheder og andre kan ansøge om at blive aktør.

Udgangspunktet for deltagelse skal være et ønske om at støtte den danske idrætskultur og dialogen mellem borgere og organisationer m.v. Desuden skal alle aktiviteter og events have en idræts-/sundhedsrelevans. Læs mere om formålet med IDRÆTSMØDET her.

I 2020 vil det være muligt at byde ind på disse områder:


FOLKEMØDET

26. – 28. juni 2020

LEJ EN STAND

Hvis I er en forening, organisation eller virksomhed, kan I ansøge om en stand på IDRÆTSMØDET 2020. Ved accept af ansøgning får I tildelt et areal på et kommunalt ejet område i Aalborg, hvor der er mulighed for at sætte et telt el.lign. op under hele IDRÆTSMØDET. I tilrettelægger selv indholdet, og I kan bruge standen til at profilere Jeres organisation og sportsgren eller som en platform hvor I tager dialogen op med Jeres målgruppe.

Ansøgningen af standpladser foregår efter først-til-mølle-princippet. 

 

LAV EN AKTIVITET

I kan ansøge om at låne et areal på kommunalt ejet område i Aalborg på IDRÆTSMØDET 2020. En aktivitet har fokus på at lade deltagerne afprøve klubbens/foreningens sportsgren, lære noget nyt om idræt, lære noget nyt om sig selv

Eksempler på aktiviteter fra IDRÆTSMØDET 2019 kunne være Aalborg Universitet, som havde udstyr med der kunne måle om gæsterne kunne kaste en håndbold ligeså stærkt som en professionel. Det kunne f.eks. også være AaB Ishockey som havde sat en bane op hvor man kunne få lov at prøve og spille hockey.

 

ARRANGER ET EVENT

I kan også gøre som mange andre organisationer og ansøge om at afholde et idrætsevent. For at kunne være en del af IDRÆTSMØDET skal eventet lede op til en eller anden form for idrætsoplevelse. Dette kunne være for eliten, men vi ser også gerne at eventet henvender sig til den brede befolkning som f.eks. et motionsløb. Events kan være enkeltstående og behøver ikke nødvendigvis at holde åbent gennem hele folkemødet.

I tilrettelægger selv indholdet, sørger for diverse tilladelser, sørger for sikkerheden osv. I sekretariatet vil vi gerne hjælpe hvor vi kan.

Eksempler på events fra IDRÆTSMØDET 2019: Friday Night Skate, Fjordmarathon og Waater Festival.

 

NYT - STIL OP MED EN MADBOD ELLER FOODTRUCK - NYT

Som noget nyt er det nu muligt at ansøge om en plads til Jeres foodtruck eller madbod. Vi har i sekretariatet et ønske om at give flere oplevelser til vores gæster, og mad og drikke er en af dem. Man kan også som forening stille op med en madbod hvor alt det overskydende går til foreningen.

 

ARRANGER INDHOLD PÅ EN AF FOLKEMØDESCENERNE

I 2020 vil der være muligt at ansøge om en tid på en af de følgende scener:
1. Centre Court
2. Kommentatorboksen
3. Sundhedshjørnet
På disse scener kan du f.eks. bidrage med et oplæg, en workshop, en debat eller en opvisning (f.eks. gymnastik). Kravet til dit bidrag er at det falder inden for temaerne på scenerne, er aktuelt og har national relevans.

 

DELTAG SAMMEN MED ANDRE

Som set på mange andre folkemøder kan det nogle gange betale sig at arbejde sammen med andre organisationer om en stand, aktivitet, oplæg eller event. Det kan være et samarbejde om enkelte events eller om hele deltagelsen på folkemødet f.eks. med en fælles aktivitet. Der er mange fordele ved at samarbejde om at deltage i IDRÆTSMØDET. Udgifterne bliver mindre, og udbyttet bliver større. Så overvej om der er andre organisationer, i kunne arbejde sammen med. 

 

Skriv gerne en kort beskrivelse af din aktivitet, foodtruck, oplæg eller event og send det til idratsmodet@aalborg.dk 


KONFERENCEN

24. – 25. juni 2020

Oplæg på konferencen

På konferencen i 2020 vil det være muligt at ansøge om en tid på de følgende baner:
Bane 1: Centre Court 
Bane 2: E-sport
Bane 3: Sundhed 
På disse baner kan du bidrage med et oplæg, en workshop eller en debat, som falder inden for temarammen af en af de tre baner.

 

Aktivitet på konferencen

Vi har valgt at i 2020 skal der være mere fysisk aktivitet på konferenceprogrammet. Det er derfor muligt f.eks. at arrangere morgenyoga, en løbetur i/ved/omkring Aalborg Kongres og Kultur Center, pausegymnastik etc.

 

Skriv en kort beskrivelse af det oplæg eller den aktivitet du ønsker at afholde på konference og send det til os på idratsmodet-konference@aalborg.dk. 


DAGINSTITUTIONS- OG SKOLEPROGRAMMET

22. - 26. juni 2020

Der arbejdes på højtryk for at få rammerne for daginstitutions- og skoleprogrammet på plads. Indtil videre er det muligt at:
• Stille op med trænere til Åben Skole
• Deltage i Fit First kurser
• Stå for aktiviteter til Vestre Fjordpark Open
• Invitere daginstitutioner og skoler på besøg hos jer

Har du en god idé eller vil du lære mere om hvordan du deltager i daginstitutions- og skoleprogrammet? Kontakt os på idratsmodet@aalborg.dk

 

Er du i tvivl om hvordan du kan deltage, eller mangler du yderligere information eller inspiration? Så tøv ikke med at tage kontakt til IDRÆTSMØDETs sekretariat, som altid står klar til at hjælpe.

FØLG os og bliv opdateret

 OP