UngCup-event

FREDAG

10:00 - 15:00

Aalborg Vestby

Aalborg Chang

Beskrivelse:

Elever fra alle ungdomsuddannelser i Aalborg og omegn er inviteret med til at dyste i hold med og mod hinanden til et brag af et stævne, hvor der er fodbold, rundbold og Q-Games på programmet.

Fodbold: Er en turnering for 7 mands hold (drenge/mix). Der spilles puljer og finalespil. Vinderholdet går videre til et stort finalestævne i Fredericia den 3. oktober 2019.

Rundbold: Er en turnering for 9 mands hold (mix). Der spilles puljer og finalespil. Vinderholdet går videre til finalestævnet i Fredericia den 3. oktober 2019.

Q-Games: Bliv udfordret i sjove opgaver og forhindringer for hold á 4-8 personer. Vi dyster i nærområdet af eventpladsen – find vej med en Geolokations App! Gæt dagens gåde og kvalificér jer til finalerunden, som vi afholder på dagen.

Ud over stævnerne i fodbold, rundbold og Q-Games, så er der bygget en stor challenge zone, hvor alle kan dyste og kæmpe mod sig selv eller udfordre en ven i færdigheder inden for balance, styrke, hastighed, præcision, driblefærdigheder og meget mere. Der er garanti for puls og power!

FØLG os og bliv opdateret

 OP