Sportsbutikken

AAU Create - Rendsburggade 14

Har du fingeren nok på pulsen som idrætsleder, idrætsentreprenør eller arrangør? Drømmer du om en fremtid i idrætssektoren? Kom forbi aktiviteterne i Sportsbutikken i Aalborg Universitets Create-bygning og få en update på de hæsblæsende trends og udviklingstendenser i idrætten. 'Sportsbutikken' er en debatterende og mangfoldig scene med stor bredde i indslag, men med aktuelle tendenser og påvirkninger af idrættens om fællesnævner.

Der vil være fokus på mediernes betydning i idrætten og mediernes håndtering heraf. Vi kommer tæt på to af de helt store idrætstendenser, nemlig løbemarkedet og fodboldens rolle for børn og unge eller som sundhedsfremme. Vi går tæt på kompetencer, frivillige og ansatte i fremtidens idrætssektor, herunder betydningen for Aalborg som idrætsuddannelsesby. Vi kigger på nye tendenser i idrætten, bl.a. hvordan ny teknologi og Esport udfordrer og skaber nye muligheder for traditionelle sportsgrene.

Vært og moderator for Sportsbutikken er journalist og konsulent i idræts- og fritidssektoren Henrik H. Brandt, Idrættens Konsulenthus, som samtidig også er leder af det ambitiøse udviklingsprojekt 'Danmarks bedste ungdomsmiljø' i Jyllands største fodboldklub, IF Lyseng.

Se programmet for Sportsbutikken.

FØLG os og bliv opdateret

 OP