Mænds gode liv med sunde fællesskaber - Hvordan skaber vi gode comebacks?

FREDAG

13:30 - 14:15

Bane 8 - Idræt & sundhed

Det lille teater (1. sal)

Dan Ragner Hansen - Dansk Firmaidrætsforbund

Beskrivelse:

”Det har bare være mega sjovt, vi er klar igen – næste år.”
Deltager ved Mænds Motionsdag, Middelfart 5. juni 2019.

Den ene uge kan man opleve mænd rejse sig fra sofaen og deltage i en festlig fodboldturnering ved Mænds Motionsdag sammen med venner og kolleger. Hvorfor har de samme mænd ikke mod på og overskuddet til at mødes og spille bold igen ugen efter?

Dan Hansen har igennem de sidste tre år arbejdet intensivt med at få sofavante mænd motiveret til motion i fællesskaber – især igennem projektet ”Rigtige Mænd - Community”. Kom og få de bedste og værste læringer fra projektet, hør om mænds tilgang til motion og fællesskaber samt konkrete bud på, hvordan vi får mændene tilbage til at dyrke motion – gerne i fællesskab.

Oplægget er et mix af teori og praktisk viden fra de mænd, der i Dansk Firmaidrætsforbunds foreninger har kæmpet sig til nye motionsvaner. Tesen er, at hvis idrætsorganisationer, konsulenter og alle der arbejder med sundhed skal have danskerne og i dette tilfælde mænd til at dyrke mere motion i sunde fællesskaber, skal vi arbejde ud fra at adfærdsændringer kræver omprogrammering af hjernen – ikke tvang.

Moderator: Mads Borgstrøm-Hansen - Leder af Sundhedsfremme ved Aalborg Sundhedscenter

FØLG os og bliv opdateret

 OP