Aktive sociale boligområder

TORSDAG

14:50 - 15:35

Bane 1 - Bevæg dig for livet

Aalborghallen - Hal Vest

Kennet Nordstrøm - visionskommune-projektleder i Guldborgsund, Jesper Jakobsen - visionskommune-projektleder i Randers, og Anette Hvidtfeldt - visionskommune-projektleder i Kolding

Beskrivelse:

Deltagelsen i sport og motion er markant lavere i de sociale boligområder. Hvis den samlede idrætsdeltagelse skal hæves, er det vigtigt at blive bedre til at arbejde med nye målgrupper i boligområderne. Modulet giver konkrete eksempler på, hvordan man fra den kommunale vinkel kan få succes med at skabe mere aktivitet og motivere flere til idræt og fysisk aktivitet i de sociale boligområder.

3 x 5 min. indlæg fra visionskommunerne Guldborgsund, Randers og Kolding efterfulgt af dialog

Paneldeltagerne består af projektledere fra udvalgte af de kommuner, der har indgået en kommunal visionsaftale med Danmarks Idrætsforbund og DGI. En visionskommune arbejder målrettet for flere fysisk aktive borgere med inddragelse af alle relevante kommunale forvaltningsområder og i samspil med en lang række eksterne samarbejdspartnere, herunder interesseorganisationer, private og kommercielle udbydere samt idræts-, social- og patientforeninger.

Moderator: Birgitte Nielsen - Direktør i DGI Nordjylland

FØLG os og bliv opdateret

 OP